Het Leesfestival werkt samen met Stichting SINA

Gepubliceerd op 29 juli 2024 om 13:05

Met het Leesfestival willen we de kinderen bereiken die onder de armoedegrens leven. Daarom werken we samen met Stichting Sina 🫱🏽‍🫲🏾.

Stichting Sina strijdt tegen armoede en sociale uitsluiting door langdurige hulp op maat aan huis te bieden. Hun doel is om mensen op verschillende manieren beter inzicht te geven in hun eigen kunnen en zelfredzamer te maken zodat zij (weer) deel kunnen uitmaken van de samenleving. Persoonlijke hulp staat bij hun voorop. Daarom komen ze bij mensen thuis om hen een-op-een te ondersteunen. Zo passen ze de hulp aan op wat iemand echt nodig heeft. Of dat nou spullen zijn voor de kinderen of gewoon eens fijn contact.

Rondom Kerst 🎄organiseren ze altijd een fantastische Kerstmarkt waarbij de gezinnen gratis hun eigen kerstpakket mogen samenstellen. Tijdens deze markt zullen de gedoneerde boeken aan de kinderen gegeven worden.

Wij hebben enorme bewondering voor de mensen achter Stichting SINA die zich elke dag weer hiervoor inzetten en zijn dan ook trots om met deze partner te mogen samenwerken ♥️. We hopen een gigantische stapel boeken en geld voor ze op te halen! Help je mee?! 👊🏼

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.